Přemýšleli jste někdy nad tím, jaká je doporučená denní dávka kofeinu? A co vůbec kofein obsahuje? J...
Z našeho blogu, Strana 3
Vánoce se pomalu blíží a proto jsme připravili nabídku vánočních balíčků i firemní zákazníky. Objevt...
JAKOU ZVOLIT HRUBOST MLETÍ KÁVY Správně zvolená hrubost u mletí kávových zrn je základ. Bez toho, a...
SPRÁVNÉ ČIŠTĚNÍ KÁVOVARU A JEHO PŘÍSLUŠENSTVÍ Každý správný barista či milovník kávy by měl o svůj ...
Dneska se podíváme na způsob přípravy kávy, který je v mnohém unikátní. Využívá velmi jednoduch...
I když je Chemex v poslední době velmi populární alternativní způsob přípravy kávy, možností je...
V předchozím článku jsme si stručně přiblížili obecné principy přípravy filtrované kávy. Dneska...
Filtrace je jedním ze základních způsobů přípravy kávových nápojů. V poslední době tato metoda ...
V předchozím článku jsme si ve zkratce představili dva základní způsoby zpracování kávových třešní. ...
V předchozím článku jsme si stručně vysvětlili, že kávová zrna jsou v podstatě semena poch...