Ignác Brazílie Cerrado Dulce čerstvě pražená káva

Kód: PRAZENA_BRAZILIECD250 PRAZENA_BRAZILIECD500 PRAZENA_BRAZILIECD1000 Zvolte variantu
Akce ESPRESSO FILTR
Neohodnoceno
Značka: Ignác
209 Kč 409 Kč 799 Kč od 209 Kč –20 %
Ignác Brazílie Cerrado Dulce čerstvě pražená káva
209 Kč 409 Kč 799 Kč od 209 Kč –20 % 167 Kč 327 Kč 639 Kč od 167 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (3 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
gramáž
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Mletí zrn ?
Můžeme doručit do:
25.11.2024 25.11.2024 25.11.2024 Zvolte variantu

Mléčná čokoláda, oříškové tóny a na konci povidla. Střední pražení. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

BRAZÍLIE  CERRADO DULCE

Stupeň pražení: sp_3

Přidejte se k nám na cestě do sluncem zalité Brazílie každým douškem této vynikající kávy. Její kávy odrůdy Mundo Novo, Icatu, Acaiá, Catuaí, Tupi patří mezi hotové poklady espressa na světě. Díky světlému pražení je káva příjemně nasládlá a ucítíte v ní zejména mléčnou čokoládu, mezi tím oříškové tóny a na konci chuti budete jemně cítit povidla. Díky tomu jsou tyto zrna perfektní pro přípravu letních nápojů z kávy, ale velmi se také hodí pro mléčné kávové speciality. 

O zemi, kde se káva pěstuje:

Brazílie leží na jihoamerickém kontinentu, jedná se o přední kávovou velmoc. Je jedním z největších pěstitelů odrůdy arabika a její produkce je považována za nejlepší na světě, jejich kávová zrna lákají svou pověstnou sladkou chutí s tóny čokolády a karamelu. Za své prvneství může Brazílie díky umístění, protože se rozpíná přes tři klimatická pásma, která jsou vhodná pro pěstování kávovníků (rovníkové, subtropické a mírné). Jednou z největších oblastí zaměřených na pěstování kávy je Minas Gerais, v ní najdeme region Cerrado de Minas a odtud pochází právě naše káva. 

1-Harvesting

Co potřebujete doma pro přípravu filtrované kávy si můžete přečíst v našem článku Jak připravit doma filtrovanou kávu.

V naší pražírně vám kávová zrna můžeme i pomlít na profesionálních mlýncích, stačí zvolit při objednání hrubost mletí. Jakou zvolit hrubost mletí kávových zrn.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednodruhové kávy
Kávová zrna: 100% Arabika
Metoda zpracování: suché (natural)
Typ pražení: Střední
Kontinent: Jižní Amerika
Zěmě původu: Brazílie
Region: Minas Gerais, oblast: Cerrado
Odrůda: Coffea Arabica - Mundo Novo, Icatu, Acaiá, Catuaí, Tupi
Nadmořská výška: 800 - 1200 m.n.m.
Sklizeň: květen - srpen
Chuťový profil: Mléčná čokoláda, oříškové tóny a na konci povidla
Hořkost: střední
Acidita: téměř žádná
Sladkost: Střední

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz