IG coffee roasters Ethiopie Raro
Kód: IG_ETHIOPIE_RARO250 IG_ETHIOPIE_RARO1000 Zvolte variantuDetailní popis produktu
🇪🇹 ETIOPIE RARO IG COFFEE
Dopřejte si kávu, která dokáže chutí vyprávět svůj příběh. Náš pražič kávu praží tak, aby podpořil potenciál chutí daného regionu. Zažijte chuť Etiopie v každém doušku - sladkost jahod, jemnou švestkovou šťavnatost, květinovou vůni jasmínu a mléčnou čokoládu.
Tyto zrna doporučujeme na espresso. Způsob přípravy je jeden z důležitých faktorů, berte toto třídění jako naše doporučení, ale nejdůležitější je aby vám káva chutnala. 🫶
Čím je Ethiopie Raro výjimečná? ❤️
- Cuppingové skóre 86,25: Tato čísla nejsou jen formalita – dokazují, že jde o kávu, která splňuje nejvyšší standardy kvality. Zrna můžou dostat maximálně 100 bodů a všechny kávy se skóré 80 a výš se můžou chlubit označením výběrová.
- Přírodní zpracování: Tyto zrna jsou zpracované metodou natural, což znamená, že si uchovává intenzivní, sladké a ovocné tóny. Pokud tě to zajímá víc, jsou to zrna, která se suší v celku i s dužinou, která je odstraněna mechanicky jako suchý pergamen.
- Chuťový profil: Jahody, švestky, jasmín a mléčná čokoláda.
Skvělý příběh v každém zrnku
Ethiopie Raro není jen káva, je to příběh 230 drobných farmářů z vesnice Raro, kteří s láskou a odhodláním pěstují každé zrnko v nadmořských výškách 1900–2250 metrů. Díky této vysoké nadmořské výšce se kávové třešně vyvíjejí pomaleji, což jim dává jedinečnou hloubku chutí a neuvěřitelnou komplexitu.
Každá třešeň je sklízena pouze ve své vrcholné zralosti. Není tu místo pro kompromisy. Každý krok procesu – od pečlivého třídění specializovaným týmem žen až po sušení na tradičních afrických záhonech – je prováděn s maximální precizností. Tato káva je výsledkem kombinace tradičního řemesla a moderního přístupu ke kvalitě.
☕️ Dopřejte si šálek, který si budete pamatovat. ❤️
Doplňkové parametry
Kategorie: | Prémiové IG kávy |
---|---|
? Použití: | Espresso |
Kávová zrna: | 100% Arabika |
Metoda zpracování: | přírodní (natural) |
Kontinent: | Afrika |
Země původu: | Etiopie, Uraga |
Farma: | Raro |
Odrůda: | domorodé odrůdy |
Nadmořská výška: | 2000 m. n m. |
Chuťový profil: | jahody, švestky, jasmín, mléčná čokoláda |
cuppingové score: | 86,25 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.